Wij maken online magazines met een eigen verhaal!
Aanmelden

Voor ieder moment en op elk scherm

Bedrijven en organisaties communiceren online meestal alleen via de website, e-nieuwsbrief en social media. Maar dan mis je een kans om een echt rijke, inhoudelijke ervaring te bieden! Periodieke online publicaties zijn een uitgelezen instrument om in contact te komen en te blijven met je doelgroep en ze te inspireren. Bijvoorbeeld met een originele congresaankondiging en/of een informatieve aftersales publicatie na een congres.

Of.... op een vernieuwende manier een online corporate brochure presenteren aan je klanten en prospects. Of.... een online magazine voor je relaties en/of medewerkers. Door een online publicatie in samenhang met je website en social media in te zetten, creëer je het ideale platform om je doelgroep aan je te binden. Niet alleen voor desktop computers, maar ook voor tablets én smartphones.

Waarom online publiceren?

Met een ondertitel

Met een online publicatie voeg je beleving toe aan je online communicatie, je creëert een band met je doelgroep door ze mee te nemen in jouw verhaal. Door de lineaire manier van informeren stuur je de lezer. Wanneer je de content afstemt op het profiel van de lezer optimaliseer je zijn beleving en verhoog je de conversie van het magazine. Met een online publicatie kun je periodiek bij je doelgroep over de vloer komen met samenhangende, inhoudelijke artikelen, waarmee je onderwerpen en thema’s op een rijke manier onder de aandacht kan brengen.

Meer lezen

De voordelen

Opvallend

Vernieuwende manier van online publiceren.
Meer lezen

Gepersonaliseerd

Alle inhoud kun je, wanneer je dat wilt, richten op de ontvanger: zijn of haar naam kan direct in teksten worden opgenomen.
Meer lezen

Beleving

Slideshow & full screen beeld en video, het versterkt de beleving bij de klant.
Meer lezen

Onbeperkt delen

Er zit geen limiet aan het aantal publicaties dat je kan versturen en ze kunnen oneindig gedeeld worden. Het gehele magazine of per pagina, via email en social media.
Meer lezen

Responsive

Onze online publicaties zijn niet alleen voor desktop computers, maar ook voor tablets én voor smartphones. Een effectieve manier om je doelgroep overal te bereiken.
Meer lezen

Google analytics

Bij online publicaties is de meetbaarheid een groot voordeel. De lezersstatistieken leveren nuttige informatie om je online publicatie te optimaliseren.
Meer lezen

Enkele publicaties

Sherpa - jaarverslag 2016

Sherpa presenteert haar jaarverslag in een online magazine

Bekijk deze publicatie

Spaargaren Accountants - Rijksbegroting 2018

Spaargaren Accountants licht haar klanten in over de Rijksbegroting 2018

Bekijk deze publicatie

VDVDG - Eindejaarstips

VDVDG heeft voor haar klanten de meeste relevante eindejaarstips op een rijtje gezet.

Bekijk deze publicatie

CLV - Open huis 

Het CLV informeert de bezoekers van de open dag met deze After Sales

Bekijk deze publicatie

PCBO - jaarverslag 2016 

PCBO presenteert haar jaarverslag 2016 in een online magazine

Bekijk deze publicatie

Eurocept Homecare

Eurocept Homecare informeert haar doelgroep met een digitale corporate brochure

Bekijk deze publicatie